Buitenschrijnwerk - Veranda's

Onderwerpen: PVC - Aluminium - Hout

 

Als u meer comfort en meer ruimte verlangt en het groen van de tuin in huis wil brengen, is een veranda een mooie aanvulling op de gezelligheid in uw woning. Wij bekijken ter plaatse de mogelijkheden en vinden samen met u de perfecte mix tussen uw wensen en de wettelijke voorschriften om de veranda van uw dromen te bouwen.

 

Aluminium
Aluminium is duurzaam, eist een minimum aan onderhoud en is recycleerbaar. Onze aluminiumprofielen worden geproduceerd door Van Beveren Aluminium, sinds 1966 de Belgische marktleider in hoogwaardig aluminium. Met thermisch onderbroken profielen voldoen onze veranda’s aan de hoge isolatienormen. Door de voorwaarden, opgelegd in deze normen, werd ook de dubbele beglazing reeds geruime tijd vervangen door hoogrendementsbeglazing. Voor dakbeglazingen is de zonwerende HR in verandabouw niet meer weg te denken en ter bescherming van de bewoner werd de nieuwe beglazingsnorm NBN S 23-002 ingevoerd, waardoor ook in veranda’s veiligheidsbeglazing dient te worden geplaatst in volle deur- of raamvlakken tot aan het wandelvlak. De afvoerbuizen plaatsen wij verdoken, om de esthetische lijn van uw veranda te bewaren.

 

Hout
Een veranda in hout is stijlvol en elegant, hout is een natuurlijk materiaal met een zekere noblesse, uw houten veranda heeft een warm karakter en getuigt van een tijdloze smaak. De meest gebruikte houtsoorten zijn Meranti en Afzelia, maar er zijn talloze andere mogelijkheden, Eik, Afrormosia, Lariks, elke soort heeft een eigen kleur en tekening, uw smaak is onze opdracht. Bovendien bestaat er een bijna ongelimiteerde keuze in vernis en lak, waardoor u in de afwerking van uw veranda de exacte kleurnuances kan verkrijgen die u bekoren, of ze weer kan herbehandelen indien u bij wil blijven in de laatste trends.